Yalta …2011…sfarsit de vara….( gluma interna) … sub razele unui soare generos 17 sportivi ai clubului nostru plus insotitorii si galeria din dotare si-au masurat fortele cu aproximativ alti 1700 de veterani ai cluburilor de inot din Europa cu ocazia celei de-a 13-a editii a Campionatelor Europene de inot Masters , ce s-au desfasurat in perioada 5-10 Septembrie in frumosul oras din Crimeea ( Ucraina). Concursul a avut loc in bazinul de 50 de metri al Hotelului Yalta , un monstru al erei sovietice unde nomenclatura isi petrecea vacantele. In acelasi complex se mai afla si un bazin de sarituri unde se intreceau sportivele de la inot sincron si totul era strajuit de alti monstrii neterminati care cine stie cand vor fi finalizati.
Grupul Tribeach a facut deplasarea cu un autocar destul de bun si dotat dar care cu greu a reusit sa faca fata vicisitudinilor cauzate de drumurile proaste din Republica Moldova si Ucraina , drumuri ce ne aduceau aminte de Romania anilor 90-92 cu gropi in asphalt si semnalizare proasta . Sosirea la Yalta a avut loc in ziua uramatoare plecarii si imediat doua socuri neplacute : hotelul nu arata nici pe departe ca in fotografii si datorita discounturilor facute , au disparut mesele de pranz si seara. Atat cu lucrurile neplacute care nu au reusit sa ne supere mai mult de 15 minute si , credeti-ma , …au fost si altele dar la ora bilantului , le-am uitat cu toti.
Concursul a debutat in forta cu respectul cuvenit seniorilor de la categoriile mari de varsta si cu evolutii mai mult sau mai putin bune ale sportivilor nostrii si s-a terminat cu un bilant de invidiat:
1. Alina HRISTOV aur la 50 m Spate
2. Anca PATRASCOIU argint la 100 m Spate
3. Ioana MITROFAN 2 medalii de bronz la 100 m Fluture si la 200m Mixt
4. Carmen BUNACIU bronz LA 100 m Spate
5. Stafeta de 4x50m Mixt Feminin bronz in urmatoarea component: Anca PATRASCOIU , Ioana MITROFAN , Carmen TRIMBITAS si Carmen TONE
In afara acestor medalii au mai fost numeroase clasari in primii zece , la fel de onorante ca si primele medalii cucerite de clubul nostru la aceasta competitie , ceea ce creaza premise promitatoare pentru intrecerea Mondiala ce va avea loc anul viitor la Riccione in Italia. FELICITARI!
Lasand la o parte statistica , impresia care imi ramane acum la sosirea in tara este ca la Yalta , noi am deplasat un GRUP a carui coeziune si spirit de echipa m-au impresionat pe mine si pe cei din alte echipe. Ce merita sportivii , familiile lor si galeria sonora prezenta la Yalta? MAI MULTE CUVINTE , cu siguranta! Cuvinte de lauda si respect pe care n-am sa le scriu eu pe hartie dar am sa le materializez prin ganduri bune!
Cuvinte de lauda si pentru membrii Cluburilor Resita 07 si Luna care s-au clasat pe podium la diverse probe si au facut steagul Romaniei sa fie vazut la Yalta!
Multumiri TRIBEACH HOLDINGS si lui Adrian STROIE pentru frumoasele echipamente cu care ne-au sponsorizat la aceasta competitie!
Evenimente ce se apropie.
- Nici un eveniment.
Calendar Evenimente
« Aug
Oct » septembrie 2011 Lu Ma Mi Jo Vi Sâ Du 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 EC -
Articole recente
Comentarii recente
Arhive
Categorii
- antrenamente (3)
- concursuri (10)
- evenimente (6)
- exterioare clubului (3)
- Fără categorie (9)
- organizare club (1)
Meta