A fost frumos, a fost prima editie a Campionatelor de Inot Masters, o editie asteptata de cativa ani…
A fost frumos pentru ca ne-am reunit sportivi din mai multe generatii, pentru ca fostii sportivi de performanta au concurat cot la cot cu antrenorii lor, pentru ca au venit multi iubitori de apa care nu au fost sportivi de performanta.
A fost frumos pentru ca am revazut in piscina, oameni care nu au mai inotat de 20 ani si s-au insufletit cand au auzit ca se organizeaza si la noi Campionate de masters.
Am vazut tribunele animate, am auzit galerie si aplauze chiar si pentru ultimul sosit!
E adevarat ca cei mai multi participanti au fost bucuresteni, dar merita sa consemnam aici si eforturile celor de la Resita 07, Timisoara si Cluj-Napoca, care au facut drum lung sa fie alaturi de noi, la prima editie a Campionatelor Nationale de Inot Masters.Mai trebuie spus ca aceasta editie cu nr.1 nu a venit de la sine, ci in urma discutiilor (incercarilor, tatonarilor ,negocierilor)cluburilor de masters cu federatia de specialitate, asa ca le multumim presedintilor de cluburi de la Resita 07, Tribeach Brasov si Timisoara.Multumiri se cuvin si lui Matei Giurcaneanu, seful comisiei de masters , pe care a cazut greul organizarii Campionatului si tinerilor voluntari care ne-au cronometrat si au ajutat la bunul mers al competitiei!
Personal a fost o bucurie sa vad o echipa Tribeach reunita in numar mare, sa vad o atmosfera pe care o stiam, sa petrec un week-end alaturi de colegii mei,in bazin si in afara lui, sa vad lume dornica de a veni alaturi de noi!
Am lasat la urma bilantul, deoarece bucuria de a inota si de a vedea atata lume stransa in jurul bazinul e marele castig personal al fiecarui participant la aceste Campionate.
Deci bilantul clubului nostru:
44 locuri 1
30 locuri 2
17 locuri 3
stafete
10 locuri 1
10 locuri 2
7 locuri 3,
cu mentiunea ca cele mai multe locuri 1 s-au castigat la proba de 400m liber!
Pentru unii dintre noi urmeaza vacanta, pentru altii pregatirea continua,dar sper sa ramana in mintea si in sufletele noastre cat mai mult timp impresiile de la acest comcurs!
Tuturor tribicilor, felicitari, multumiri si ENERGIEEEEEEEEEEEEE!
Anca Patrascoiu 20 Iulie 2011